Основния си обем дейност АГ Пловдив извършва по клинични пътеки, поради което лечението в него е безплатно за здравно осигурените пациентки.

Пациентките, които са избрали АГ Пловдив, но не са здравно осигурени, могат да получат здравни услуги срещу заплащане по нотариално заверен ценоразпис.

Заплаща се и за някои дейности, които Здравната каса не поема, както и за ползване на екстри:

Епидурална анестезия по време на раждането – цена 100 лв.

Желаещите да ползват тази услуга пациентки e необходимо при приемането им в Родилна зала да уведомят дежурния лекар. Ако прецени, че има индикации за прилагането на епидурална анестезия, той осигурява анестезиологчен екип.
Аборт по желание – цена 120 лв.

Пациентката се приема в сектор Гинекология – етаж четвърти, кабинет №32. Необходими са документи за самоличност и резултати от изследвания на кръвна група, Васерман и пълна кръвна картина.

 

ВИП стаи:
след нормално раждане – цена 100 лв. за целия престой
след Цезарово сечение – цена 200 лв. за целия престой
в сектор Гинекология – цена 200 лв. за целия престой
след Лапароскопия – 150 лв. за целия престой

VIP стаите са с по две легла и с луксозни санитарни възли. Обзаведени са с поръчкови мебели, вграден мини бар, климатик, предлагат цифрова телевизия с LCD монитор и безплатен интернет достъп. В тях се допуска посещение на близки всеки ден между 17:00 и 19:00 ч. За желанието си да ползва VIP стая пациентката уведомява в момента на приемането й в съответния сектор. Предварителни резервации не се приемат.

Хранене чрез кетъринг – по меню

Избор на лекар – цена 500 лв.

Избор на екип – цена 900 лв.

Обезболяване на раждането с ТЕНС технология – цена 60 лв.