Мнения

Искам да благодаря на д-р Андрей Минчев,д-р Красимира Чалова и акушерка...

Силвана Георгиева

Уважаеми д-р Пелев, Адресирам писмото лично до Вас,за да Ви поздравя за подбора...

Антония Ватралева

Прочети всички мнения »

Начало »

Персонал

В АГО на болница Пловдив работят 13 лекари с придобита специалност по акушерство и гинекология и трима специализанти. Част от тях са едни от водещите специалисти в тази област.

Тридесет и три акушерки, притежаващи богат опит и професионална компетентност, осъществяват здравните грижи за пациентките ни. Те са разделени в екипи, като всеки екип има за свое работно място само един от секторите на отделението. В рамките на своето дежурство акушерката обслужва единствено пациентките в своя сектор без да й се налага да го напуска, за да съвместява други дейности.

За хигиената на АГ Пловдив се грижат 30 санитари – по един екип във всеки сектор. Те работят на денонощен график и не само поддържат идеална хигиена в отделението, но и стриктно изпълняват дезинфекционната програма на РИОКОЗ за Акушеро-гинекологичните отделения.

В неонатологично отделение работят 10 лекари с висока професионална компетентност, всички със специалност по детски болести, а трима с втора специалност по неонатология. Детските сестри са 25 на брой, всички с дългогодишен опит в грижите за новородени деца. 7 санитари поддържат отделението безупречно чисто.

»Вижте видеоматериалите в секция видео.