tn_i56c614aa7bd26

tn_i56c61491d5ce6

tn_i56c614758c300

tn_i4b1eb489863a3

tn_i4b1eb48d36268

tn_i4b1eb4796641c

tn_i4b1eb473e2897

tn_i4b1eb49f483a2

Сектор Гинекология е разположен на 4-ти етаж на болницата – крило “А”. В него осъществяваме безплатна диагностика и стационарно лечение – консервативно и оперативно, на всички гинекологични заболявания, които Здравната каса заплаща по клинични пътеки.

Поради обширната база, големия ни капацитет и кадрова осигуреност, приемаме пациентки от цялата страна, без да е необходимо предварително обаждане или резервация.

Плановият прием извършваме преди обяд в приемния АГ кабинет, намиращ се на същия етаж, а достъпът за спешните случаи е денонощен чрез Спешно приемно отделение (СПО).

Предоперативният престой на пациентките, постъпили за оперативно лечение е сведен до възможния минимум – най-често един ден. Самата оперативна интервенция извършваме в Операционна, след което отново настаняваме пациентките в сектор Гинекология в стаи за оперирани, които са с по две легла, собствен санитарен възел и сигнална инсталация за връзка с персонала.

Освен лекарите акушер-гинеколози, които непрекъснато наблюдават пациентките, за тях се грижат и екип квалифицирани акушерки. Те обслужват единствено пациентките от сектор Гинекология на непрекъснат работен график. Екип санитари поддържа добрата хигиена в сектора денонощно.

Цялата база, която включва манипулационна, акушерски пост, дежурен лекарски кабинет и др. необходими за дейността помещения е основно ремонтирана, просторна, много чиста. Всички болнични стаи са с телевизор и мивка, с по две и с по три легла.

Желаещите могат да ползват VIP стая срещу заплащане.

Престоят след операцията е различен в зависимост от нейния вид и обем.

В болничните стаи не се допускат посетители. Свиждането се осъществява във фоаето извън сектора. Изключение се прави за VIP стаята в интервала между 17:00 и 19:00 ч.

На пациентките е осигурена храна за закуска, обяд и вечеря. Срещу предварителна заявка и заплащане, болницата предлага хранене чрез кетъринг по меню, което съдържа подходящи ястия и за пациенти след операция.